Мария Трайкова12

Тема

Развивай себе си – помогни на детето

Всеки родител иска най-доброто за детето си. Каквото и да прави го прави с идеята и мисълта да е най-доброто. Но понякога забравяме, че за да помогнем на детето трябва най-напред да помогнем на себе си.
– Ако се тревожиш за детето и искаш да му помогнеш, но тревожността ти пречи да избереш най-доброто решение
– Ако искаш да помогнеш на детето да се научи да осъзнава своите емоции и да ги изразява.
– Ако искаш детето да се чувства разбрано и прието.
– И най-вече ако искаш да се освободиш от напрежението, за да можеш с ясен ум и отворено сърце да помогнеш на детето ти.
Заповядай, за да промениш това!
Тази практическа лекция е подходяща за родители, учители, възпитатели и всички хора, които се чувстват отговорни и желаят да помогнат на децата (си) да се научат да изразяват емоциите, да ги освобождават и да растат уверени и спокойни.
Нашите деца се развиват, когато и ние се развиваме!

Визитка

Мария е инженер по образование. След повече от 15 години в ИТ решава да смени посоката и се сертифицира като коуч в академията на Маргарет Линч, САЩ. Сега показва на знаещите, можещите и интелигентните хора, които се чувстват блокирани как отново да открият своя път и да постигат целите си с лекота. Организатор и участник е в поредица от обучения, някои от които са „Как с лекота да постигаме целите си“, „Да се научим да поставяме здравословни граници“; „Как да обичам себе си“, „Как да се справим с притеснението от публично представяне“ и др.

Контакти

E-mail: http://www.mariatraykova.com
Телефон за връзка: 0888 726 607