Мартин Иванов 1

Тема

Звуци от тишината (представяне на книга)

Очарователни истории и завладяващи изследвания, демонстриращи качеството на ритъма да влияе благотворно и положително върху нашата креативност, физическо и психическо здраве, личностно и групово развитие.
Какво е имал предвид Ницше с мисълта ‘Всички наистина велики мисли са заченати по време на ходене’ – как и защо се случва всичко това и как можете да го постигнете?
Как можете да развиете вашата креативност?
Как да достигате до гениални открития и да можете да взимате творчески решения?
Къде се намира нашия истински дом?
Как да постигнете баланс между ума и сърцето и да се чувствате уютно и комфортно?
Как да се справим с аритмията, когато ресептивно слушаме записи с ударни инструменти?
Какво означава ‘майсторство без усилия’ и как да го постигнем?
Какво означава ‘синхроничност’?
Случайност ли е да си помислите за определен човек и той внезапно да се появи зад ъгъла на
Как да определим какъв е нашия личен ритъм и как той влияе на нашия живот в семейството, работата и обществото?
Има или конфликт между личния и системния ритъм и как да се справим с него?
Защо понякога чувстваме празнота в живота си и как да я преодолеем?

Визитка

Мартин Иванов е един от онези българи, които са натрупали ценен опит навън, за да се посветят на нещо значимо тук. Той е композитор, диригент и перкусионист, който е прекарал 15 години в САЩ и Канада. Завършва престижните Berklee College of Music, Бостън (джаз композиция и аранжиране), University of Memphis и University of Massachusetts (магистърска и докторска степен по изкуствата и композиция), Софийски Университет ‘Св. Климент Охридски’ (магистър стопанско управление). През годините 2001-2004 Мартин Иванов преподава композиция, хармония и аранжиране в University of Memphis и University of Massachusetts.
След завръщането си в България, той основава Институт ЛИБЕРА и полага основите на барабанната/ритъм терапия и барабанното фасилитиране в България. Положителните вибрации на неговите барабани проникват в нуждаещите се от социална и терапевтична подкрепа затвори, домове за възрастни, домове за деца, дневни центрове за деца с увреждания и онкологични клиники. Широко популярни са неговите корпоративни ритъм трейнинги, в които се включват световно известни компании като Microsoft, Citibank, Shell, HP, Deloitte, Carlsberg, AVON, Nestle, Renault Nissan и много други. Мотивационен говорител и лектор, използващ езика на ритъма като средство за личностно и колективно развитие. Автор на книгите ‘Алхимия на Ритъма‘ и “Звуци от тишината”.

Контакти

E-mail: Skype: mivanov25
http://liberainstitute.org/
Телефон за връзка: 0889 27 14 70

Лектори →