Визитка

ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с ПОВЕЧЕ от 20 години опит в тази сфера. Ние предлагаме разнообразно портфолио от качествени продукти, специално създадени с грижа за пълноценния и здравословен сън.

Ние се стремим непрекъснато да се развиваме и виждаме TED като успешен международен бранд. Вярваме, че най-добрите иновации за подобряване на живота, тепърва предстоят и сме сигурни, че ще бъдем част от тях.

Мисията на TED е да създава качествени и иновативни продукти, които се грижат за здравословния сън и пълноценна почивка.

Основните принципи, към които се придържаме във всекидневната си работа са:

 

  • Иновативност

Водеща политика на ТЕД БЕД ЕАД е внедряването на иновации в областта на технологиите и дизайна, с които да изпреварим нуждите и очакванията на нашите клиенти и партньори.

  • Вдъхновение

Търсенето на нови пътища, нестандартни идеи и стремеж за работа извън зоната на комфорт е това, което ни прави различни във всяко едно отношение.

 

  • Безупречност

Компанията има изградена стабилна корпоративна култура базирана на взаимност, доверие и професионална отговорност. Ние вярваме в изграждането на коректни и устойчиви бизнес партньорства.

 

 

Тема

 

Представяне на матраци ТЕД

Мatterra™ – запазена марка за добър и здравословен сън

Пловдив и Матера  са европейски столици на културата за 2019 година.

А какво друго свързва двата града? За почитателите на добрия сън е известно, че Пловдив е градът, в който години наред се произвежда уникалния матрак с име Maтера и марка ТЕД. В България, а и в не малко страни по света, името Мatterra™ се е превърнало в синоним на добър и здравословен сън.

Италианският град Матера е характерен със своята същност – каменни жилища, умело издълбани в скалите, показващи майсторство на човека да използва природата в своя начин на живот. По подобен начин и уникалният матрак Мatterra™ съчетава най-доброто от майката природа и човешките възможности в съвършена конструкция, осигуряваща удобство и защитена среда за сън. И както Матера има своя специален статут, защитен от ЮНЕСКО, така и матрак Мatterra™ има патент за уникалния си неутрализатор, защитаващ ни от вредни геопатогенни влияния.

Без съмнение, да сме свързани с природата и земята е важно, за да сме жизнени и пълноценни. Затова и почиваме най-добре, там, където е природата. Матрак Мatterra™ е създаден и лабораторно тестван в център за квантова медицина, именно с цел да се предложи най-добрата и оптимална среда за сън, като се неутрализират вредните геопатогенни влияния.  Вградената спирала погасител, разпръсква от повърхността на матрака в концентрична зависимост вредните геомагнитни вълни, които нарушават нашето биологично равновесие и жизненост. Освен това Мatterra™ предлага уникален комфорт и изключително добра поддръжка на тялото, благодарение на покет пружинният пакет в комбинация с мемори пяна от технология AirFlex, която интелигентно се адаптира към силуета на тялото.

Матрак Мatterra™ е от отвоювал своя приз за защитена зона за сън и заслужено носи своето име, символизиращо нежността на майчината прегръдка.

 

 

Контакти

Сайт: youtube.com/watch?v=cUHHfKRgb2o

matterra.bg

ted.bg