Мая Сидерова1

Тема

1. Енергийна психология

Енергийната психология води началото си от спонтанно излекуване на силна фобия. В продължение на 20 години Мери неуспешно се е опитвала да лекува фобията си, когато нейният терапевт експериментално я потупва с пръст по акупунктурна точка под окото и фобията изчезва. Следва бурно развитие на техники, основани на потупването върху аку-точки. В лекцията ще бъдат споменати най-популярните от тях. Ще бъдат показани основните точки за потупване. И всеки участник ще получи специално приложение, което е разработено за деца – рисунка, върху която малките да потупват и да говорят за болката си. Така те неусетно прилагат техниките за себе си и се освобождават.

2. Практика: „Викащата майка“

Практиката е насочена към майки, на които им се е случвало да изтърват нервите си пред детето си, да викат и след това да съжаляват. Енергийната психология е иключителен помощник в такива случаи. Ще направим демонстрация, в която участниците да усетят как емоциите и мислите им се променят. Накрая всеки ще получи специално приложение, което е разработено за деца – рисунка, върху която малките да потупват и да говорят за болката си. Така те неусетно прилагат техниките за себе си и се освобождават.

Визитка

Мая Сидерова – консултант по личностно развитие, практикуващ към БАРЕП и майка на 4 деца – се среща за първи път с енергийната психология в началото на 2008 г. Справя се успешно със здравословен проблем, който е считан за нелечим без операция. Продължава да работи със себе си и след година започва да консултира хора. Междувременно посещава различни семинари и се сертифицира в ТЕС – техники за емоционална свобода – 1 и 2 ниво, Пренареждане на матрицата с ТЕС, ПЕАТ – Първични Енергии Активация и Трансформация, хипноза, хипнотрерапия и метода Силва. Проявява интерес към различни подходи за личностно развитие, като установява, че силата им се увеличава в комбинация с Енергийната психология.

Контакти

E-mail: Skype: maya.dushi
https://www.facebook.com/Zona.Libertа
Телефон за връзка:0888 958 665