Тема

Практика „Очи в очи със силата на дъха“

Събота 8-ми Април 13:40 – 14:20

Йога практика в комбинация с осъзнато дишане

Неделя 9-ти Април 17:00 – 17:40

Съвременния човек в своето ежедневие се нуждае изключително много от изпитани форми за комбиниране на древното познание за силата на дъха с откритията на модерната наука и психология. Интегративните преживявания по време на сесия, задълбочават и укрепват контакта и взаимодействието между вътрешният и външният свят, помагайки ни да видим външният свят като огледало на това, което се случва вътре в нас.
„Осъзнатото дишане е като врата, която отваряш, за да излезеш отвъд стените (ограниченията) на съзнанието. Навлизаш в необятния свят на клетъчната памет, където красиво и грозно не съществуват по отделно. Те се сливат в едно цяло, за да изцеляват и одухотворяват човешкото съществуване!“

Визитка

Миглена Чордова е икономист по образование и професионалното ѝ развитие стартира в сферата на финансите. С раждането на нейната дъщеря през 2010 година започва процес на трансформация отвътре и отвън. По същото време са и първите ѝ срещи с йога, вдъхновена от Живко Стоилов. Интересите ѝ са в сферата на йога, интегративно дишане, психология, веданта философия, интегрална философия, психо-биология, невро-лингвистично програмиране (НЛП), кристалотерапия, аюрведа. Неин проект е сайта SunArt. Съорганизатор е на Фестивала “Здравей Здраве”.
Сертификациран йога преподавател RYT 200 към Yoga Alliance;
Фасилитатор по Интегративно дишане от Австрийската асоциация по Интегративно дишане.

Контакти

E-mail: http://sunart.bg
Телефон за връзка: 0888 148 820