DSCN961411-2

Тема

Храните, които натоварват детският организъм. Демонстрация на мулти сензорно изследване за определяне на поносимостта към млечни продукти и хляб при децата.

Жизнената сила на децата се стреми да запази в баланс организма им, дори и при нездравословно хранене и напрегнат начин на живот в замърсени градове. В повечето случаи, те се чувстват добре, боледуват нормално и ние родителите не виждаме нищо притеснително, нали? Но защо тогава, като възрастни, страдаме от толкова автоимунни заболявания, алергии и хронични оплаквания? Разбира се, има значение, от една страна, вродената склонност към определени наследствено предадени болести, но трябва да обърнем внимание и на придобитите такива, чрез натрупване на все повече токсични вещаства в организма ни. Не можем да повлияем на първите, но храненето на децата ни, активният начин на живот е напълно в ръцете на нас, родителите. Знаем, че трябва максимално да ограничим вредните консервани, оцветители, овкусители в менюто им, но имаме ли информация как им въздейства ежедневната консумация на млечни продукти и хляб. Нека да направим тест с медицински уред SensitivImago при децата над 5 години и обобщим резултатите. През това време колежката ми, Тодора Груева ще представи лесни рецепти на полезни и бързи закуски за деца.

Визитка

„Казвам се Моника Арнаудова, завършила съм маркетинг, но започнах да работа с мулти сензорни изследвания на здравето преди няколко години, когато имахме хронично оплакване при едно от децата ми и нашият лекар – хомеопат ни насочи към SensitivImago. Това ни даде надежна информация в какво се състои основния проблем и с помоща на ограничаване на определени храни, хомеопатия и билкова комбинация се справихме с него успешно. Запалих се, преминах обучение в Прага и сега провеждам мулти сензорни изследвания в Пловдив, София и в детска клиника в града. Убедена съм, че е важно да насочим енергията към това да чуваме тялото си и да разбираме какво то ни казва. Съвсем от скоро създадохме Green Zone – място където следваме холистичният подход при цялостното изследване и подпомагане на организма и с други колеги, се опитваме да намерим верният път към здравето на всеки човек.“

Контакти

E-mail: Skype: MultiSenzor
Facebook: Компютърно Изследване на Зравето
www.multisenzor.com
Телефон за връзка: 0899 160 389; 0886 588 857