Визитка

Наталия Бегачева

Наталия Бегачева е енерготерапевт и лечител, работи с целия организъм на човека. Носи приз „Лечител на Русия” за 2012 г., даден й за направените от нея постижения за подобряване здравето на хората.

Наталия Бегачева използва лечителската си дарба практикувайки сеанси по кранио-сакрална терапия и висцерална терапия. Ползвайки терапията е помогнала на редица пациенти да се освободят от болката, болестта, стреса, страха и да решат множество житейски ситуации. Част от резултатите: обновяване и възстановяване на нарушени органи, възстановяване на слуха и зрението, подобряване на показателите при диабет, епилепсия, премахван на болки в гърба, кръста, главоболие, сколиоза, дископатия, дискова херния, болки в ставите, аритмия на сърцето, вътрешночерепно напрежение, коригиране на травми на главата, независимо от колко години е травмата, отстраняване на травми от раждането, възстановяване на функциите на детеродните органи, ДЦП, проблемни деца, подобряване на състоянието на онкологично болни…

 

Тема

 

Кранио-сакралната терапия пробужда духа за самовъзстановяване на организма

 

Кранио-сакралната терапия е медицинска методика, част от остеопатията с акцент върху главата и гръбначния стълб. Пробужда самовъзстановителните сили на организма – най-големия дар за здравето на човека.

Чрез леки докосвания се отстраняват травмите и в организма се възстановява баланса и функционирането на органите и системите: опорно-двигателна, нервна, кръвоносна, сърдечно-съдовата, храносмилателната, ендокринна, дихателна, лимфна, пикочно-полова…

Прешлените, начело с Атласа заемат своето правилно положение. Възстановява се кранио-сакралния ритъм, краниалния/мозъчния ритъм, сърдечния и на останалите органи и системи.

Терапията протича едновеременно на три нива: физическо,енергийно и психо-соматично. Открива се и се премахва първопричината за заболяването и дискомфорта в тялото и живота.

Практиката показва, че лекува нелечимото. Горещо се препоръчва при бременност до 30-та седмица и в последните две седмици преди раждането, защото кранио-сакралната терапия подготвя костите на таза за раждането и облекчава процеса на самото раждане.

Препоръчва се за деца във всички възрасти и особено за новородените, при които е възможно деформиране на главата и изместване на шийните прешлени по време на раждането. Навреме приложената терапия води до по-здрави наследници.

 

Контакти

 

E-mail: biblioteka.vselena@gmail.com

Телефон за връзка : 0887210051

Сайт: http://Www.vselenabg.com