Визитка

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на дългогодишните си изследвания и енергийни анализи се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

Наталия провежда също така: Индивидуални сесии и Сесии за двойки.

 

 

Тема

 

Ум, Сърце и Тяло слети в ЕДНО – Свещените Даровете по Пътя на Майстора – Ключът е в Теб

 

Само когато успеем да слеем нашите Ум, Сърце и Тяло в ЕДНО  – и така, чрез това Единство ние започваме да проявяваме Техните Свещени Даровете –  Даровете на Сътровението проявени в нашия живот. И така ние се превръщаме в Аз Съм Пътят и Истината и Живота.

Това е и Пътят за проява на нашия най-светъл потенциал за този живот. И този път минава през осъзнаването и проявата на нашата Ценност, Стойностност и Същност. И това става възможно и започва да се проявява в нашето бъдене, когато осъзнаем, че Ключът е в нас!

Ако усещате себе си готови за тази свещена и благословена работа и наистина желаете да се погрижите за себе си по този начин, и осъзнавате че сте готови да работите за това сега – Заповядайте!

Решението e твое и е тук в  Сърцето ти!!! – Изборът е твой и е тук в Умът ти! – Потвърждението е твое и е тук в Тялото ти!

И ако решиш ти можеш да ги слееш в едно…. Как??? –  Аз мога да ти кажа как.

Така започва всичко! И Ключът е в Теб!

Ще се радвам да ви посрещна там.

Заповядайте!

С много любов,

Наталия Накова

 

Контакти

 

E-mail:  contact@natalianakova.com

Skype: Natalia Nakova  natalianakova

Сайт: http:// www.natalianakova.com

Телефон за връзка: 0886 734 859