Визитка

 

Наталия Накова

 

Наталия Накова – духовен, високо квалифициран емпатичен консултант. Тя притежава рядка дарба и тя се проявява чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Нейният уникален и задълбочен метод изследва енергията и динамиката на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени връзки, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното благоденствие, вътрешната свобода, хармония и мир.

Наталия провежда: Индивидуални лични консултации; Енергийни сесии; Консултации за двойки; Медитативни техники; Семинари.

 

 

Тема

 

Познай себе си с Наталия Накова

 

Изгради съзнателно своята  чиста истинска връзка със себе си. Това е начинът за свързване и с Даровете на Духа, защото те съществуват тук за теб и могат да се прявяват и чрез теб.

Това е начинът да живееш в мир, здраве, любов и благоденствие.

Осъзнай своите убеждения и емоции, които повлияват твоите избори в живота и поведението, което произлиза от тях и промени това, което не работи повече за теб!

Така ти се превръщаш в съзнателен творец на своето настояще и това променя живота ти, променя всичко за теб!

Миналото и бъдещето, произлизат от настоящето! Чрез твоят избор в тук и сега, ти можеш да промениш своето минало и да създадеш едно ново свое бъдеще.

И ти съществуваш точно сега, точно тук, точно в този момент и това е твоето настояще!

Ще избереш ли да познаеш себе си, да се свържес с любовта в сърцето си? Ще избереш ли да проявиш Даровете на Духа в твоя живот? Аз, ДА!

Как да го направим? На тази среща ще говорим за това.

Очаквам да се видим с радост и благословия!

С любов,

Наталия

 

Практика

 

Златната врата на Сърцето. Път към здраве и подмладяване – изцеляваща медитативна техника

 

На тази медитативна техника, водена от Наталия Накова и придружена с музика, ще бъдем подпомогнати да „видим“, почувстваме и да се свържем със Златната Врата на Нашето Сърце,  защото тя наистина съществува за всеки един от нас.

Ще разберем как да използвате това древно знание. И защо и как това е толкова тясно свързано с нашето благоденствие, здраве и подмладяване.

Ще научим как могат да се активират процесите на регенериране и подмладяване на нашето тяло.

 

Контакти

 

E-mail: contact@natalianakova.com

Skype: Natalia Nakova / natalianakova

Сайт: natalianakova.com/bg

Телефон за връзка: 0886 734 859