Тема

Активирай Животворната си Сила!

Неделя 9-ти Април 12:30 – 13:10

Изцеляващата Сила на Любовта – Mедитативни техники

Неделя 9-ти Април 15:20 – 16:00

Живей добре сега! Чувствай се добре сега! Активирай радостта вътре в теб сега! – Освобождаване на блокираната наша Животворна Сила!

• Какви отговори търсиш?
• Какво ти пречи?
• Какво те задържа?
• Какво те блокира?
• Какъв е онзи глас вътре в теб, който те кара да се съмняваш в силата си, да не вярваш в себе си и да смяташ че не заслужаваш?

Време е да осъзнаеш и пуснеш всичко, което те задържа да си върви… Време е вътре в теб да настане мир и сърцето ти да започне да се усмихва! Време е да почувстваш Свободата!

Любовта е тук! Време е! И ти си готов!

В една всеобхватна, изцеляваща и всепроникваща енергия на безусловната божествена Любов, ние ще работим за освобождаване на блокираната наша животворна сила.

Ще работим за разграждане и освобождаване от:
– негативни взаимоотношения, емоции и случки;
– от неосъзната болка и осъждане;
– от дълбоко нараняване и страх.

Свързване със и активиране на Свещения Животворен Златен Поток в Нас!

Заповядайте, ще бъде едно незабравимо изцеляващо сърцето и тялото преживяване!

Визитка

Наталия Накова е духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.
В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.
Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.
Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

Контакти

E-mail: Scype: natalianakova
http://www.natalianakova.com
Телефон за връзка: 0886 734 859