OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тема

Проучване на възможностите за самолечение чрез медитация със звук (мантра)

Можем ли сами чрез медитация със звук да поддържаме и коригираме функциите на нашите физически органи и системи и да бъдем здрави? Дали една звукова вибрация под формата на мантра променя енергийното състояние на нашите органи?
Това е едно изследване съвместно с Център за квантова медицина София, което надниква в по-фините, енергийни нива на човека с методите на съвременната наука, за да потърси истинността на древното познание и приложението му днес. Изследването е представено и в Белград на Международна конференция по йога като презентация на Българската Федерация по Йога към ДАМС.

Визитка

Следвайки рационалният си ум завърших висшето си образование като инженер по микроелектроника. Творческата искра в мен потърси проява като дизайнер. Стремежът ми към баланс и хармония ме отведе до йога. Започнах с възстановяването на здравето си и вече 18 години споделям това знание като сертифициран йога инструктор . По пътя си създадох йога студио Нада, преподавах Лечение с Прана, преподавах йога на деца в училище в гр. Пазарджик по проекти към Община Пазарджик и Европейския съюз. Четирите години в Индия ми дадоха дълбочината на директното преживяване на медитациите със звук и мантра. Продължавам да откривам вълшебството на живота и трептенето на единната хармония със света.

Контакти

E-mail: Skype: nevenapetkova2015
Телефон за връзка: 0890 33 33 95

Лектори →