Визитка

 

Тенсегрити – Магическите пасове на Карлос Кастанеда 

Тенсегрити е осъвременения вариант на движения наречени магически пасове, открити от индианските шамани, живели в древно Мексико преди 7000-10000 години. Тези шамани откриват посредством необозрими практики, че за човешките същества е възможно да възприемат директно енергията така както протича във Вселената.

Тенсегрити е термин от архитектурата и означава „свойството на скелетни конструкции, съдържащи елементи подложени на постоянно напрежение и елементи с временно свиване разположени по такъв начин, че всеки елемент да оперира с максимална ефективност и икономичност.“ Това е е комбинация от два термина напрежение и цялостност, термини олицетворяващи двете движещи сили на магическите пасове.

 

 

Практика

 

Серия за „Здравето” или 12 основни движения за събиране на енергия и усещане за благоденствие.

 

Всяко нещо е един от милиони пътища. Съществува един въпрос, който воинът непременно трябва да си зададе: „Има ли този път сърце?“

Всички пътища са еднакви: те не водят до никъде. Но път без сърце никога не доставя радост. От друга страна, пътят със сърце е лек — човек не се насилва да го хареса и пътешествието по него доставя радост; докато човек го следва, той е едно с него.

из  „Учението на Дон Хуан“ от Карлос Кастанеда

 

 

Контакти

 

Лице за Контакт: Нина Крумова

Град: Пловдив

Фейсбук: Magical passes

Телефон за връзка: 0876 60 95 90