Визитка

 

Павел Павлов е сертифициран инструктор по Бидейки Енергия (Being Energy). Практикува от 2005 г., като обучението си започва от самото създаване на Being Energy през 2010 г. и с годините получава сертификати последователно в трите модула – Being in Movement, Being with Others и Being in Dreaming. Ежегодно участва в семинари, класове и практики като по този начин опреснява и поддържа професионалното си ниво.  От 2010 г. организира семинари на създателите на Being Energy – д-р Майлс Рийд и Аерин Александър – първо в България, а през последните три години и в Русия. От 2013 г. води ежеседмични класове в гр. Пловдив. През юли 2017 г. води международен тридневен семинар в Москва заедно с Аерин Александър.

Being Energy е програма на Научния институт за изследване на енергийния живот (Energy Life Sciences Institute) в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, която е основана на Знанието на шаманите от древно Мексико както е предадено от д-р Карлос Кастанеда, вплетено в разбиранията на съвременната наука. Времето, в което живеем, огромната информация, с която разполагаме,  ни позволява да открием общото в човешкото познание и да го приложим методично, водени от чисто прагматичното разбиране на древните шамани, потвърдено от най-съвременните достижения на квантовата физика, че светът ни е преди всичко енергия и чак тогава – материя. Каквото и да правим, каквото и да възнамерим, ни е нужна енергия. Being Energy е методика за събиране, преразпределяне и прагматично използване на жизнената ни енергия, как да следваме нашия Път със Сърце щастливо, изпълнени със сила и страст.

Съдателите на Being Energy – Dr. Miles Reid е доктор по Западна медицина, завършил унивеситет по традиционна китайска медицина в Лос Анджелис и един от най-добрите ученици на д-р Карлос Кастанеда, от когото наследява Знанието на шаманите от древно Мексико и заръката да го интегрира със съвременната наука. Aerin Alexander е магистър по физиология на физическите движения, магистър по духовна психология, автор на книга за бременност и раждане, ученичка и осиновена внучка на Карлос Кастанеда, единственият негов жив наследник. Двамата с Miles са основатели на Научния институт за изследване на енергийния живот (Energy Life Sciences Institute).  

Павел провежда класове по Being Energy  всеки вторник и четвъртък от 19:30 в Арт Йога студио Шанти, ул. Ангел Кънчев 8, гр. Пловдив

 

 

 

Медитации

 

1. Чрез ума да стигнем в сърцето или скокът на мисълта

 

2. Да останем в сърцето или къде е щастието

 

 

Контакти

 

E-mail: pavel@beingenergybg.com

Facebook: BeingEnergyBulgaria

Сайт: www.beingenergybg.com

Телефон за връзка: 0878 85 2 600