Визитка

 

Здравейте, аз съм Петя – психолог и семеен консултант. Моята лична кауза, мисия и призвание е да помагам на повече хора в България да изграждат и поддържат пълноценни, градивни и качествени взаимоотношения и емоционален свят с хората около себе си и най-вече със самите себе си. Посветена съм на това да съдействам на повече хора да се грижат за най-важния човек в своя живот – самите те!

Тъй като смятам, че човек постоянно трябва да се самоусъвършенства и развива, аз винаги намирам начин да подобря своите знания и умения, за да бъда още по-полезна на хората, които посещават моите консултации. Още от дете усетих, че това да допринасям и да внасям позитивна промяна в живота на хората около мен е нещото, което правя с лекота, неусетно и естествено. Това ме кара да се чувствам особено удовлетворена, истинска и преди всичко … СЕБЕ СИ!

 

Тема

 

Защо мечтите ни не се сбъдват?

 

Всеки от нас има своите мечти, всеки от нас копнее за нещо в живота си. Колко от нашите мечти обаче стават реалност? Каква част от нашите желания се осъществяват? Колко от хората сбъдват това, което техните ум и сърце желаят? За съжаление много от нас се провалят в това. Има много хора, които не живеят по начина, по който искат и нямат време за мечтите си и не са достатъчно мотивирани да ги следват.

Ето кои са част от пречките в осъществяването на мечтите ни и как можем да ги преодолеем:

  1. Нямаме ясна и точна представа за това какво точно искаме.
  2. Не превръщаме мечтата си в ясна цел.
  3. Не действаме, за да постигнем това, което искаме.
  4. Нямаме конкретен план, по който да го постигнем.
  5. Не го искаме достатъчно силно.
  6. Обвиняваме другите за неуспеха си.
  7. Съмняваме се, че ще успеем, не вярваме достатъчно.

 

Контакти

 

E-mail: petyapsychology@gmail.com

Skype: petyapsychology@gmail.com

Сайт: http://www.petyageorgieva.com

Телефон за връзка: +359 895 808 174