Визитка  

 

Петя Георгиева

Здравейте, аз съм Петя – сертифициран системен, семеен и брачен консултант. Моята лична кауза, мисия и призвание е да помагам на повече хора в България да изграждат и поддържат пълноценни, градивни и качествени взаимоотношения и емоционален свят с хората около себе си и най-вече със самите себе си. Посветена съм на това повече хора да се грижат за най-важния човек в своя живот – самите те!

Автор съм на статии в електронни и печатни издания, засягащи актуални и значими проблеми на ниво индивидуално развитие, семейство, родител, интимна/брачна двойка и др. Участвам в редица доброволчески инициативи от дете.  Провеждам индивидуални, семейни и брачни консултации. Работя под супервизия. Лектор съм на семинари и фестивали със значими и полезни за обществото според мен каузи, организирам уъркшопи и събития.

 

Тема

 

Пълноценните партньорски взаимоотношения – дар или мисия?

Несъмнено темата за партньорските взаимоотношения винаги е вълнувала и провокирала различни мисли, емоции и дискусии. Без значение дали сте необвързани, заедно от дълги години или от съвсем скоро, отношенията могат да бъдат уязвими. Но защо се появяват затруднения в личните взаимоотношения? Не са ли те онзи жадуван дар, до който се докосват и получават само късметлиите в живота? Или са мисия, в която двамата заедно градят, грижат се, създават и се борят? Има ли наистина щастливи двойки, на които сякаш „всичко им е наред“ или това е само фасада, зад която се крие добре пазена друга истина или тайна?

Дар или мисия, пълноценните взаимоотношения имат своите характеристики, отличителни белези, крият също така своите предизвикателства и трудности. Добрата новина е, че всеки би могъл да ги развива и подобрява, ако иска да се радва на стойностна връзка със своя партньор.

 

Контакти

 

E-mail: petyapsychology@gmail.com

Телефон за връзка : 0895/808174

Сайт: http://www.petyageorgieva.com