Визитка

 

„Рецепти за Свобода“ е проект на UFOtv и BEDBUGstudio

 

„Рецепти за Свобода“ е проект на UFOtv и BEDBUGstudio /съвместно с „други“ артисти и организации/, представящ видеа, снимки и акции oтразяващи различните форми на изразяване, като музика, изобразително изкуство, лирика, танц, кулинария и др. в контекста на пътешестване по планетата земя и съвместния живот на хора от „различни“ етноси, култури, учения и традиции.

 

 

Тема

 

Прожекция – Премиера на филма „Душата на Растенията“

 

Филмът представя хармоничните особености на човешкото взаимодействие с растения.

„Багра“ е устойчиво развиващ се проект, центриран в оформянето на пермакултурна градина
във формата на мандала.
Soulfia е отворен проект от „пътуващи музиканти“, осъзнаващи естествения процес на хармонизиране чрез музика.

Багра и Soulfia се срещат в пътуващ експеримент по време на традиционното национално пролетно турне на Soulfia, обхващащо и близка Турция.

Музикалната концепция решава да включи в състава си три растения. Босилекът – Ран, Алоето – Вяра и Дървото на Живота. Почти през цялото  време растенията присъстват на музикалните преживявания на Soulfia, които преминават през градовете Пловдив, София, Велико Търново, Варна, Бургас, с. Българи (нестинарския събор), Термал/Турция (суфи събор), Истанбул, еньовска сватба и финализират със съвместен концерт в София. Благодарение на предоставената от Списание 8 и „Даманхур България“ музикална машина на Даманхур – „Музиката на Цветята“, имахме възможността да чуем песента на растенията и да импровизираме с тях до колкото бе възможно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

 

Телефон за връзка: 0878831203

E-mail : bedbug@gbg.bg

Bagra Garden – facebook.com/Bagragarden

Soulfia – facebook.com/soulfia.music