Визитка

 

Радомира Михова е радио журналист с 25 годишен опит. Работила е като водещ, редактор, репортер. Има дългогодишен опит и в областта на маркетинга и издателската дейност. В момента е лектор в обучението „Успешен глас“ и медиен консултант. Носител е на Специална награда „Сирак Скитник“ на УС на БНР за принос в издателската дейност –2010 г., на Първа награда за предаването „Веда Словена“ от фестивала „Медиамикс“ в кк Албена – 2003 г., награда на полското правителство за предаване за съвременна Полша 2005 г. и др. Родена е в гр. Пловдив. Завършила е Славянски филологии в ПУ“ Паисий Хилендарски“ със специалност „Чешки език и литература и български език и литература“.

„ Обичам да боравя с гласа си. Харесва ми да записвам реклами, да разказвам приказки на децата, да говоря, да предавам полезна информация, да общувам на различни теми  задълбочено и аналитично. Казват, че имам музикално ухо, но за съжаление пея само под душа. Някой ден ще запиша песен в студио, сигурна съм. Само трябва да поискам това силно. Стига човек да има желание, може да постигне всичко.“

 

Тема

 

„Успешен глас“- природен дар  с приятен глас

 

Гласът се формира през различните енергийни центрове на нашето тяло, оцветява се в сърцето, а интонацията, която е неговата душа, се контролира от ума. Гласът е уникален, издава всяко наше състояние и емоция. Можем ли да контролираме това съзнателно? Как да открием природния си тон и най-приятния си глас? Как да въздействаме с гласа? „Успешен глас“ е  комплексен тренинг на гласа, с който Радомира Михова ще ви даде много отговори. Ще получите базови умения за правилна говорна постановка, подобряване на артикулацията, дикцията, изказа, интонацията, упражнения за откриване на резонаторите, приятния глас и правилното разпределение на говорене и дишане, контрол на емоциите в гласа и техники за въздействие.

 

Контакти

 

E-mail: glas@radomira.bg

Skype: ra_domira

Сайт: http://www.radomira.bg

Телефон за връзка: 0882 887 531