БиоСтайл ООД

Телефон за връзка: 0877 868 728
БиоСтайл ООД е семейната фирма на Евгения и Димитър Стаменови. През 2010 г. те осъществяват мечтата си за биологично производство, която възниква от желанието им да консумират истинска и чиста храна, съдържаща необходимите микроелементи и хранителни вещества, без изкуствени добавки, произведена от суровини, продукт на биологично земеделие.
През годините ръчното производство започва с био пълнозърнести сладки. След големия им успех, преди четири години Биостайл ООД става и първия производител на сурови крекери CultuRAW в България. Следвайки тенденциите на бъдещето, в края на миналата година, компанията започва производството на последния иновативен продукт в портфолиото им – суровите хапки Goody Bites с пробиотик, които се радват на огромен успех.

Шнайдер Електрик България ЕООД

Schneider Electric е глобалният специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията. Schneider Electric разработва технологии и решения за управление на енергията и процесите по безопасен, надежден, ефективен и устойчив начин. Групата инвестира в R&D, за да развива иновациите, с твърд ангажимент за устойчиво развитие.

ТЕД БЕД ЕАД

Телефон за връзка: 0700 19 600
ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с ПОВЕЧЕ от 20 години опит в тази сфера. Ние предлагаме разнообразно портфолио от качествени продукти, специално създадени с грижа за пълноценния и здравословен сън.
Мисията на TED е да създава качествени и иновативни продукти, които се грижат за здравословния сън и пълноценна почивка.

 

Sun Art

Facebook: Sun Art

МедиХерб-83 ООД

Телефон за връзка: 0888 352 490
Адрес: Пловдив, ул. Одеса 2
Производство и разпространение на билки и билкови препарати.

Анатомична облегалка за стол

Адрес на магазина: гр.Пловдив, ул. Арчарица 5
е-mail: Телефон за връзка: 032/390 363
Седни удобно предлага продукти, осигуряващи ежедневен комфорт в дома или на работното ви място.
„Нашите анатомични облегалки и магнитни турмалинови яки са решението за честите болки в гърба и кръста, причинени обикновено от неудобни столове или дълги часове зад бюрото в офиса. С тях се постига правилно разпределение на тежестта на тялото, освобождава се натоварването в прешлените – избягва се чувството на умора. Можете да ги използвате в дома, в офиса, в колата и навсякъде, където искате да се чувствате комфортно. Ръководим се от принципите за лоялност и откритост и се стремим да изградим доверие в нашите клиенти като надежден търговец с коректно отношение, високо ниво на обслужване и бързи доставки на продуктите.“