Визитка

 

Стефи Недевска

 

Лекар-холистик, лектор и писател. Родена в Пловдив, през важен етап от живота си живее и твори в Лондон. От 2010 г. активно пише и участва в процесите на осъзнатост и личностно развитие. Практиката й е духовно-образователна и лечебно-холистична насочена към осъзнатост на личната сила и творчески потенциал. Мастер-преподавател в школата, позната като Шамбала. Радетел за общество на толерантност, уважение към земя, Природа и човек, креативност и благополуие. Автор е на първите български ангелски карти в стихове и поеми, „Благославящи ангели”/”Blessing angels app”,  на късите разкази „Дърветата на Самотраки”, и книгите за саморазвитие „Приказка за сърцето” и„Разговор за сърцето”. Създава популярните астробюлетини на сайта www.astro.ourplanet.cc и ежемесечните прогнози по Радио Пловдив. Основател на фейсбук общество „В пространството на сърцето”, на Ютуб канал „Steffi Nedevska” и холистични кабинети за здраве и лична сила „В Сърцето”. Съорганизатор на фестивалите “Здравей Здраве”.

 

 

Тема

 

Десет стъпки как да кажа НЕ на мама

 

Лекция за привързаността, емоционалната независимост и сигурност като елемент на осъзнатост и свобода. Зрялост и самостоятелност в отношенията вътре и извън семейната среда,  разгледани от противоположни гледни точки. Здравословни и нездравословни модели на поведение. Изграждане и отстояване тялото на Любовта.

 

 

Практика

 

Медитация: Короната на елохимите. 12 божествени от аспекта

 

Медитативна практика с дванадесетте светлинни лъча като дванадесет  аспекта на Творението чрез Елохимите – създатели на формата. Позволение, отвореност и приемане на възможността за постигане на  синхронност с петоизмерните слънчеви чакри, пулсиращи в многоизмерната реалност през „Аз съм Присъствието“.

Забележка: За подготвени и напреднали! Подходяща за родители на деца, родени в или след 2000 година.

 

Контакти

 

E-mail: astrostefka@ourplanet.cc

Skype: astrostefka

You tube: Steffi Nedevska

Сайт: astro.ourplanet.cc

Телефон за връзка: 0888 238 446