Визитка  

 

Стоян Лаловски

Роден в София. Завършва Електроника в МЕИ- София.  Работи в Изчислителен център 1 г. и 10 г. в Студия Екран. Специализира кино в Чехословакия и учи режисура и програмиране в Атина. Посещава Атинската школа по практическа философия- 7 години. Учи в ,,Гьоте институт“ в Атина и спечелва едномесечна стипендия за Берлин. Работи като оператор в студио за реклама и анимация. През 1987 г. след катастрофа получава депресия и силна алергия, посещава семинар на Силва Метод, и използвайки техниките на метода се излекува. През 1992 г. завършва курс за инструктури на Силва Метод в Атина. От 1992 г. организира семинарите на Силва Метод в България . От 1997 г. започва да води семинарите и става директор на Силва Метод в България. През 1995 г. основава книжарницата за езотерична литература ,,Нова Епоха“ и започва да превежда и издава книги.

 

Тема

 

По-добро здраве и по-здрав дух с Метода Силва

От какво зависи здравето на тялото и духът?

Раждаме се с 2000 биологични програми.. Програмирани сме да сме здрави и щастливи, с прекрасна имунна система, с повече мозъчни клетки и учим по невероятен начин. Имаме развита интуиция, телепатия и сме свързани с цялата вселена.

Защо, когато пораснат, много хора са с разнебитено здраве и  нещастни? Можем ли да променим това? От кого зависи? Как можем да станем отново гениални, както сме се родили? Можем ли да възвърнем доброто си здраве, да излекуваме духа си, да бъдем щастливи?

Какви отговори дават религиите, философите, квантовите физици?

На всички тези въпроси е потърсил отговор и Хосе Силва, желаейки да помогне на своите деца в училището и в живота. Изследвал е живота на гениални хора, функциите на мозъка, медитации, хипноза и др. и е създал методика, с която е помогнал не само на децата си, но и на милиони хора в целия свят.

Методът Силва се преподава в 131 страни, 60 университети и в училища.

 

Контакти

 

E-mail: newagebg@gmail.com, novaepoha@novaepoha.com

Телефон за връзка : 02 981 98 98, 087 781 98 98

Сайт: http://www.silvamethodbg.com