Визитка  

 

Темпорадас Сошъл Център

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние танцуваме и спотруваме за удоволствие, настроение и здраве.

Заповядайте в Temporadas Center в град Пловдив, който предлага голямо разнообразие от спортни и танцови занимания – Пилатес, Зумба, АероДжъмпс и АероДенс, МТВ Денс, народни танци и най-популярните латино танци /Бачата, Кизомба, Салса/.

Центъра разполага с 2 зали за провеждане на тренировки с обща площ – 420 кв.м. и безплатен паркинг. Това е идеалното място за всеки, решил да спортува и да се поддържа в добра физическа и емоционална форма! Превърнете спорта в ежедневие!!!

 

 

Практика

 

1.ЗУМБА батъл с Андон и Яна

ИСКАТЕ ЛИ ДА ВЛЕЗЕТЕ ВЪВ ФОРМА, ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ ? ? ?

Спортен и танцов клуб Темпорадас ви предлага да изваете страхотна фигура по супер ефективен начин!

Нашите треньори са: Андон Георгиев и Яна Димитрова, от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство Проф. Асен Диамандиев – Пловдив. Те ще ви преведат от А до Я чрез латино музика и танци до постигане на желаната фигура.

 

2.ПИЛАТЕС с Руми

Спорен и танцов клуб Темпорадас ви предлага  популярната техника на Пилатес, която е предназначена за постигане на добро здраве и физическа кондиция за целия спектър от възрасти. Фитнес програма Пилатес се базира на 6 основни принципа: центриране, контрол, точност, концентрация, дишане и плавност. Една от основните причини, поради които ежедневните упражнения са толкова добре приети, е фактът, че те подпомагат мускулния тонус и водят до постигане на естетическа фигура и външен вид.

Инструктор: Румяна Петкова, преподава над 30 години, завършила е Школа за подготовка на кадри за художествената самодейност ръководител на състав за спортни танци.

Контакти

 

Телефон за връзка : 0885006636

Сайт: https://temporadasdancesportcenter.business.site/

ФБ страница: https://www.facebook.com/Temporadas.DSC/