Визитка

 

Wellness studio „Sana“  

 

Студиото предлага следните практики:   Възстановяваща и енергизираща гимнастика, Йогата на Лейди Нигума и Сакрална архитектура на тялото

 

 

 

 

Практики:

 

1. Йога на лейди Нигума 

водещ: Гергана Кичева  

 

Йогата на лейди Нигума е специално създадена да елиминира отрицателните емоции, които ни пречат да постигнем живота, който бихме искали да имаме, използвайки асани (пози), които да трансформират вътрешното тяло. Последователността от асани преминава през чакрите отдолу-нагоре, стъпка по стъпка. Чрез усукващи и огъващи пози и такива, които концентрират и разнасят жизнената енергия (прана), се разхлабват зоните, където се усукват два от основните енергийни канала Ида и Пингала. Това дава възможност на жизнената енергия да потече през централния енергиен канал Сушумна. Когато прана тече през Сушумна, се активират мисли на свежест, радост, хармония, красота, съзидателност, яснота, сила, мъдрост. Тази последователност има дълбоко въздействие и в същото време е нежна и лесно достъпна за всички, включително и за абсолютно начинаещи!  Достигнала до нас от Геше Майкъл Роуч.

 

2. Възстановяваща и релаксираща гимнастика, подходяща за зряла възраст

Възстановяващата и енергизираща гимнастика е комплекс от кундалини йога за загряване, дихателна гимнастика, точков автомасаж, дамска гимнастика за лице, ставна гимнастика, пластика, динамична медитация и други медитативни упражнения.

Контакти

 

Лице за контакт: Златка Златева

Град: Пловдив

Телефон за контакт: 0884723278

ФБ страница: Wellness studio „Sana“