Визитка

 

Калина Гаева – Училище за хип-хоп танци THE CENTER – Пловдив

 

Street Dance School The Center е най-голямото училище за съвременни хип-хоп танци в България. Място, на което  можеш да се слееш с най-модерните течения в хип-хоп музиката.

Преподаващите в танцовото училище са най-добрите на танцовата хип-хоп карта в държавата, доказали себе си и уменията си на сцената на безброй състезания, танцови форуми и телевизионни предавания.

Пловдив посреща най-добрите танцьори в града в модерните условия на Пловдивски Културен Институт! Начело на групата е хореографът  с най-широка усмивка и най-много стаж в The Center – Калина „Кay Light“ Гаева. Тя е един от първите ученици на Goosh, помнещ зората на hip-hop танците в България. Калина е носител на над 100 медала и близо 30 купи. Успява да обучи десетки танцьори на всяка възраст и създавала възможности те да изразят себе си и да покажат своя труд пред останалите на различни спектакли, фестивали и състезания.

 

Спортна програма

 

Хип-хоп танц с The Center

 

Запознайте се с прекрасните танцьори на The Center, които зареждат с присъствието си и творят с вдъхновение.

Танцът е много повече от движения…то е наслада от постигнатото,че си преодолял страховете си и си станал своята по-добра версия! Танцът обединява!

 

Контакти:

 

Лице за контакт: Калина Гаева – 0890 597591

Пловдивски Културен Институт – 0884 777050

Сайт:  pki.bg/ekip/street-dance-school-the-center

ФБ страница: www.facebook.com/thecenterplovdiv