Визитка

Глен Смит и Анжелина Гейджър

Екипът на School of life Bg се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.
Glenn Smith е един от двамата основатели на School of Life BG – „Училище за живота Бг”.
Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, биорезонансна терапия, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.

 

Интерактивната част и медитациите се водят от Анжелина Гейджър, другият основател на School of Life Bg – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, работа с махало, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.

 

 

 

Тема

 

Сърце от светлина – практики за себеизцеление

 

СЪРЦЕ ОТ СВЕТЛИНА – ПРАКТИКИ ЗА СЕБЕИЗЦЕЛЕНИЕ е практическа сесия, на която се използват енергийни практики, техники и мудри за себеизцеление и балансиране на меридианите на тялото, свързването им със земята за активиране на оздравителните процеси на организмa.

ПРАКТИКИ
– Кратки енергийни упражнения и свързване на меридианите на тялото с тези на земята.
– Ще приложим енергийни изцелителни практики и упражнения за освобождаване на задържани емоции и чувства (ТЕС – Техника за Емоционална Свобода и Лечебния Код), както и работа с енергиен двойник.

Нашият ИЗБОР – НИЕ СМЕ ЗДРАВИ
Когато умът, тялото и душата ни са в хармония, ние сме здрави, щастливи, творим и постигаме желанията и мечтите си с лекота, изпитваме удоволствие от постигнатото, резонираме на вибрацията на безусловната любов, състрадание, търпение, приемане и благодарност.
Да бъдем здрави, да имаме енергия, да творим чудеса, да живеем на по-висока вибрация в синхрон с прехода на земята е наш избор, избор, който правим всеки ден.

 

Контакти

 

E-mail : anjelinaocean@yahoo.co.uk; anjelina.gager@schooloflifebg.com

Сайт: www.schooloflifebg.com

Facebook: Училище за Живота Бг „School of Life Bg”

Телефон за връзка: 0879834885