Визитка

 

Фондация Българска Академия За Адреналин – БАЗА

 

Ние сме малка група ентусиасти, които създават и поддържат динамична среда, подходяща за израстване, прогрес и себеизразяване, чрез екстремните спортове и култура. Всички наши занимания и интереси произлизат от неописуемата ни страст към карането на скейтборд, кънки, тротинетките, бмх, сноуборд и др. Провеждаме групови уроци за деца по ролери и кънки, а зимата организираме сноуборд лагери за възрастни.

Нашата мисия е да достигнем 100 000 българчета, които да мотивираме да спортуват и водят здравословен начин на живот чрез алтернативните градски спортове и заобикалящата ги култура. Организираме и участваме в състезания и фестивали, където даваме възможност за изява на най-малките, мотивираме ги и даваме всичко от себе си, за да ги подкрепим по пътя, който са избрали да вървят.

 

Спортна програма

 

Ролери и кънки уроци за деца

 

Карането на ролери и кънки е изключително приятно и здравословно занимание и ако усвоите правилно основата, гарантирано ще се наслаждавате на този спорт. Ние от Ролери и Кънки Академия БАЗА ви каним заедно да изградим тази основа стъпка по стъпка по забавен и безопасен начин. Инструкторите в академията са с над 15 годишен опит в карането и обучаването по ролери и кънки, както и опит с работа с деца. Уроците са, както за начинаещи, така и за тези, които имат базовите умения и желаят да се развиват в конкретен стил – Freeride, Freestyle, Aggressive.

! Нужно е да носите ролери или кънки, както и пълен комплект протектори и каска.

 

Контакти

 

Лице за контакт : Паолина Иванова

Град : Пловдив

Телефон за контакт*: 0897956962

Сайт: www.bazaworld.com

ФБ страница: БАЗА (@bazaworld) ; ФБ група – Ролери и кънки академия БАЗА – Пловдив