Фестивал на здравословния живот  „Здравей Здраве – Пловдив” , www.zdraveizdrave.org

 

facebook: Фестивал „Здравей, Здраве“

 

 Организира: ФОТОКОНКУРС ЗА ЛЮБИТЕЛИ по темата „Даровете на Сърцето и Ума”

 

Виж наградените творби от конкурса през 2017 г. ТУК.

Условия за участие:

Право на участие имат всички фотографи – любители на възраст до 25 години. Представените фотографии трябва да отговарят на темата  „Даровете на Сърцето и Ума“. Всеки участник в конкурса може да изпрати по свой избор 1 или 2 /две/ черно-бели или цветни фотографии като следва да притежава всички авторски права върху снимките, с които участва.

Процедура на кандидатстване:

1.Снимките се качват в dox.bg и генерираният линк се изпраща на мейл…..като в полето „относно“ се попълва „за фото конкурс 2018“.

ПРИКАЧЕНИ КЪМ ПИСМАТА ФАЙЛОВЕ СЪС СНИМКИТЕ НЕ СЕ ПРИЕМАТ!

  1. В същото писмо се изпращат следните данни: трите имена на автора, години, мейл и телефон за кореспонденция, заглавие на творбата, къде и как е направена.
  2. Снимките да са с формат: jpg с размер до 6 МB
  3. За автор на творбата се счита кандидатът, чието име е записано в текста на имейла, с който снимката е изпратена за конкурса.
  4. В случай, че кадрите не отговарят на темата на конкурса или са с лошо качество, или са прикачени файлове към писмото, няма да бъдат допуснати за участие.
  5. Всички автори, с участието си в конкурса, се съгласяват да предоставят авторските права на конкурсните снимки за безвъзмездно публикуване в информационните материали на фестивал „Здравей Здраве“ на електронен или хартиен носител.

Срок за изпращане на конкурсните творби:

До 6 април включително.

Срок за обявяване на резултатите от конкурса:

Резултатите от конкурса ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на фестивала www. zdraveizdrave.org и facebook в срок от 10 до 15 април 2018.

Жури и критерии

Жури, съставено от организаторския екип на фестивала „Здравей, Здраве“ ще оценява конкурсните творби по следните критерии за оценка: Да са оригинални, позитивни, вдъхновяващи, да подтикват към размисъл, да изразяват любов и грижа, да носят елементи на спонтанност и естественост.

НАГРАДИ:

Първа награда 50 лв., Втора награда 30 лв., Трета награда 20 лв.
Специална награда (награда на публиката) – гласуването става във Фейсбук страницата ни, и печели снимката с най-много харесвания.  #ZdraveiZdrave #PhotoZdrave – ваучер на стойност 25 лв.

Наградите ще бъдат раздадени на  21 април в 17 ч. 

За връзка с организаторите: contact@zdraveizdrave.org