Визитка

 

ХаХай Клуб, Нина Руева

Казвам се Нина Руева и живея в Пловдив. През 2014 г. се запознах с Йога на смеха. След като се обучих за инструктор, заедно със съмишленици основахме първия клуб за смях в Пловдив – ХаХай Клуб. Практиката е полезна за физическото и психическото здраве на хората, затова бих искала да я представя на участниците във фестивала на здравето. Смехът е дар, който ни е даден по рождение и най-хубавото е, че нямаме нужда от причина, за да се смеем и да се радваме на живота. Всеки е чувал за ползите от смеха, а с Йога на смеха ще може и лично да ги изпита върху себе си.

 

 

 

Практика

 

Йога на смеха

Йога на смеха е комбинация от упражнения-игри за смях и дихателни техники от йога. Специалните упражнения за смях ни дават възможност да се смеем без причина и да отключим вродената си безусловна радост, която така лесно сме проявявали като деца. Дихателните техники успокояват ума и повишават достъпа на кислород до клетките.
Йога на смеха повдига настроението, тъй като при смях се отделят хормоните на щастието ендорфин и серотонин, намалява стреса, укрепва имунитета, насища тялото с кислород, сближава хората, развива ведро отношение към света.

 

Контакти

 

Телефон за връзка : 0887445302

ФБ страница: https://www.facebook.com/hahaiclub