Визитка

 

Цвета Вацкова е сертифициран терапевт по кранио-сакрална терапия през 2015 г. от Наталия Бегачева: избрана за носител на приза „Лечител на Русия за 2012 г.” Цвета Вацкова е личен преводач на Бегачева по време на сеансите проведени на стотици пациенти от цяла България и 17 пъти е преводач на курса по кранио-сакрална терапия.

Цвета Вацкова ежедневно използва лечителската си дарба практикувайки сеанси по кранио-сакрална терапия. Ползвайки терапията е помогнала на редица пациенти да се освободят от болката, болестта, стреса, страха и да решат редица житейски ситуации.

Тя е създател на център „Вселена”.

 

Тема

 

Кранио-сакрална терапия – синхронизира: тялото, душата и ума

 

Кранио-сакралната терапия е медицинска методика, част от остеопатията с акцент върху главата и гръбначния стълб. Чрез леки докосвания и релакс се отстраняват травмите и в организма се възстановява баланса и функционирането на органите и системите. Прешлените, начело с Атласа заемат своето правилно положение. Терапията протича едновеременно на три нива: физическо, енергийно и психо-соматично. Открива се и се премахва първопричината за заболяването и дискомфорта в тялото и живота. Практиката показва, че терапията лекува нелечимото. Държи ни далече от аптеките и болничните заведения. Ще споделя реални резултати от практиката си. Възможно е дори регенериране на вътрешни органи.

 

Контакти

 

E-mail: tzveta.watzkova@gmail.com

Skype: tzvetaw

Сайт: http://vselenabg.com

Телефон за връзка: 0887210051