Визитка

Българска „ТЕС” Асоциация и  Ценка Местанска

Ценка Местанска е психолог и ментор за деца таланти. Работи с иновативни техники в областта на енергийната психология. Сертифицирана в Англия,Лондон и Америка,Оклахома за преподавател и лектор по ТЕС.Член на Международната Асоциация за развитие на меридианните техники AAMET International,Великобритания и председател на БТЕСА, Българска „ТЕС” Асоциация –  България.

Психолог на Японския олимпийски отбор и на Българския Национален отбор по Биатлон. Ръководи Академия ”Успешна жена” вече 7-ма година и хиляди жени се чувстват в баланс и хармония след обучения и курсове.

От години работи върху преодоляването на панически  атаки, фобии, страхове, мъка и други проблеми на психиката. Има издадени над 20 аудио и видео дискове, които помагат на хората по най-нежния и фин начин за въздействието върху подсъзнанието за разрушаване на стари и погрешни програми и стабилизиране на новите и правилните! Лекции и обучения в Германия, Лондон , Атина и България! „Клуб на щастието” в градовете Русе, Варна, Бургас, Плевен и София – над 6000 души са били присъстващи на нейните семинари за вдъхновение, мотивация и прекрасно здраве!

 

Тема

Умът – ни приятел или враг! Иновативни техники за правилно програмиране на подсъзнанието!

Лекцията ще ви помогне и ще бъде от полза от полза :
–  при психически или здравословен проблем;
– търсите решение на емоционален проблем;
– се стремите към осъзнаване на определени вътрешни конфликти;
– страдание от раздяла с близък човек;
– Противоречие и дисбаланс

И много други:

  • Заздравяване на лични отношения и с близките
  • Фобии и страх от животни
  • Мотивация и вдъхновение
  • Мотивация в бизнеса

Енергийната психология е най-новото течение на психологията, което към настоящия момент се развива с бързи темпове. Основополагащо твърдение в енергийната психология е, че нашите емоции, здраве, професионален успех и дори удовлетворение от живота, пряко зависят и могат да бъдат управлявани чрез въздействие върху енергията на тялото.

Енергията е в основата на всичко, тя е невидимата основа – инфраструктурата, върху която лежи нашето здраве, щастие и просперитет. Тя протича в тялото по система от различни канали и енергийни центрове, които са в тясно и динамично.

 

 

Практика

Практически упражнения , медитации и мисловни модели за поредица от настоящите и най-болни теми на съвремието ни!

*Работата и обучение обхващат китайската медицина- по точно няколко акупунктурни точки, които играят основна роля за създаване и съхраняване на емоциите в подсъзнанието ни!

*Кога и как да се използват.

*Ментално практикуване на метода и основни характеристики на психо-соматиката и

*при кои заболявания можем да си помогнем за повишаване на имунната сиситема , отслабване и др.

 

 

Контакти

 

E-mail: mestanska@yahoo.com

Skype: mestanska

Сайт: tes-zdrave.com

Телефон за връзка: 0888412569