Тема

Суровата храна – дар от природата – ключ към нашето здраве, младост и дълголетие

Събота 8-ми Април 13:40 – 14:20

Същност, основни принципи и ползи на суровоядството. Как натуралната храна, непреминала термична обработка повлиява нашето здравословно състояние. Как да постигнем оптимално здраве, да съхраним младостта си, свежестта на кожата, да бъдем жизнени и енергични, хранейки се само с натурални, естествени, сурови храни, дар от природата.

Йога практика за цялото тяло

Събота 8-ми Април 16:00 – 17:00

Съчетание на йога презентация – лекция на тема ползите на йога за нашето здраве! Демонстрация на достъпни, лесни комплекси от асани насочени към лечение на проблеми в опорно-двигателния апарат, гръбначния стълб, цялостно оздравяване на тялото, укрепване на мускулатурата, огъвкавяване и отключване на блокажи на енергия. Лесни дихателни практики за повишаване жизнения тонус, за хармонизиране на мъжката и женска енергия и постигане на хармония и баланс на емоционално, духовно, ментално и физическо ниво.

Визитка

Яна Данаилова е нутриционист, специалист по здравословно хранене и преподавател по йога! Докторант е по Международен Бизнес към Катедра Международна Икономика и Политика, дисертация на тема Биоземеделие, член на УС на Българско Вегетарианско общество. Самата тя се храни изцяло с растителна, 90% сурова храна.От няколко години специализира в областта на хранителни консултации, като изготвя индивидуални хранителни и двигателни режими, с цел редукция на телесното тегло, стягане, оформяне на тялото или цялостно оздравяване на организма. Проповядва тезата на Хипократ “И нека храната бъде наше лекарство и лекарството наша храна”. Дълбоко вярва в целебната сила на храната!

Контакти

E-mail: Skype: ianni4ka
http://www.chandra.bg
Телефон за връзка: 0899 929 696