Тема

Мъдростта на бремената жена

Събота 8-ми Април 17:50 – 18:30

Природата ни е дала изключителна мъдри механизми, чрез които творим бъдещето на малкия човек още по време на бременността. Съдбата на човек се пише още от зачатието и начина по който жената е преживяла бременността има пряка връзка с начина по който детето възприема света и живее живота си.
Подобряването на начина по който жените изживяват бременността, раждането и майчинството са ключови за самооценката на една жена, както и за изграждането на любеща, хармонична връзка между майката и детето.
Самоуверената, осъзната майка, отглежда самоуверени и осъзнати деца, които след това се превръщат в самоуверени и осъзнати възрастни.

Визитка

Яна Мицева е консултант по личностно развитие. Занимава се с енергийна психология от 2009 година. Активист в сферата на бременността и грижата за майките. Практиката ѝ е с фокус семейства с деца, бременни, майки и двойки планиращи бременност.
Яна е майстор практик по Техники за емоционална свобода и сертифициран практик по Пренареждане на Матрицата и Пренареждане на Матрицата за раждането.

Контакти

E-mail: Skype: lifelineseft
http://lifelines-eft.com
Телефон за връзка: 0988 761 944