Добри новини!

Ново издание на Фестивала „Здравей, Здраве” започва с разширение и творчески размах в град Габрово на 28-29.01.2017 под надслов „Свобода е да знаеш – щастие е да си здрав!”.

Последното издание на Фестивала се състоя през октомври във Варна, а през последните години хората преразглеждат перспективата за здравето. Затова и събитието се превръща в притегателен център за инициативни хора в Пловдив, Троян, Казанлък, Търговище, Ямбол, Кърджали, Варна и Добрич.

През идния уикенд в Габрово всеки присъстващ ще има безплатната възможност да научи, подобри или да изгради собствената си стратегия за здраве. Все повече хора откриват, че здравната грижа е лична привилегия и отговорност. Знанието е свобода, когато го използваме мъдро – здравият човек е щастлив, защото е хармоничен, балансиран, откровен.

В Габрово ще присъстват прекрасни лектори, които носят със себе си ценни знания и практическа опитност. Информацията ще бъде представена максимално достъпно и ясно. Присъстващите ще имат възможност да изберат между лекции, практики и изложбени щандове за здравословни продукти.

Стремежът на организаторите е представените идеи, методи и продукти да са максимално естествени, да са приложими и пътят на хората до тях да бъде улеснен. Фестивалът е посветен на хората, които не спират да търсят възможности, не разглеждат здравето като самоцел или просто добри идеи. Нека присъстващите изградят перспективата си, разширят познанието си и да направят най-доброто чрез приложението.

Пожелаваме на организаторите и присъстващите в Габрово да направят уверени крачки заедно и да сътворят събитието си с много любов и топлина. Част от екипния отбор на Фестивала от град Пловдив ще присъства и подкрепи събитието. После с радост ще ви разкажем най-ценните новини тук.

28.01.2017 (събота) и 29.01.2017 (неделя) | Вход свободен
Домакин на събитието: Мол Габрово
Събитието във Фейсбук
Програмата на събитието

Сред участващите са: Д-р Светла Балтова, Емил Елмазов, Доц. Людмила Червенкова, Снежана Георгиева, д-р Иван Джеджев, Аида Марковска, Николай Сираков, Ива Кирова, Живко Стоилов, д-р Биляна Мусева, Слав Славов, Мария Видева-Стоилова, Ивайло Аврамов

Партньори: Йога Център, Национална образователна програма „Билкария”, клуб „Озарение” и хотел „Орловец”.

Медийни партньори: в-к „100 Вести”, рекламна агенция „Елмазови”, www.gabrovonews.bg, www.gabrovodaily.info и радио “Бумеранг”

Текст: Светлина Трифонова