Ямбол ще бъде отново фестивален град от 13 до 15 Септември 2024г.

За пореден път гости и жители на Ямбол ще имат възможността да се срещнат и да чуят на живо лектори, учители, лечители, да практикуват заедно с тях интересни здравословни техники, да научат за продукти и услуги, които са изпитани в годините и изключително добре работят за човешкото здраве във всичките му аспекти – физическо, ментално, емоционално и духовно.

Фестивал Здравей, Здраве! -Ямбол, се организира от Фондация Мостове над Тунджа, с подкрепата на Община Ямбол и тази година е под мотото „Мир в мен, мир в дома, мир в света“.

ФЕСТИВАЛЪТ ще зарадва почитателите си с участието на любими и известни лектори като учителя Теодосий Теодосиев -Тео, учителя Емил Карлов, учителя и мъдрец Веселин Орешков, родовия терапевт Аида Марковска, изследователя на глаголицата Георги Сираков, художника-фотограф Славян Стоянов, нумеролога Емилия Петрова, а също и уважавания ямболски лекар д-р Стоян Стефанов. И разбира се още плеяда интересни автори, творци и лектори, които ще представят своите здравословни практики – Доброволно, Безплатно, Споделено за всички посетители на фестивала!

Запазете си датите 13, 14 и 15 Септември 2024г. и елате в обновения Младежки културно-информационен център (Младежки дом) „Георги Братанов“ в градски парк Ямбол.

Ще има много работилнички за малки и големи, както и базар на истински здравословни стоки и услуги.

Следете ни във Фейсбук : https://www.facebook.com/ZdraveiZdraveYambol

Очаквайте подробната програма съвсем скоро…