Sling’s Dance с Лилия Тодорова и Велина Даракчиева

Събота 8-ми Април 12:30 – 13:30

Sling’n dance (танци за майки с деца) е нещо ново за аудиторията, но много добро и полезно за майките, които освен грижите за малките деца нямат време за почти нищо друго и няма как да излязат без да ги вземат със себе си. За това Sling’n dance е прекрасно решение, понеже предлага забавление както за мама така и за бебчо. Музиката действа доста успокояващо на децата и така мама разпуска в приятна обстановка и компания.

Freestyler Supertonning /записване/

Неделя 9-ти Април 11:00 – 12:00

Freestyler Supertonning е интезивна кардио тренировка, която се изпълнява върху борд. Тренировката е предизвикателна, иновативна и много забавна. Задължително е предварителното записване.

Zumba Fitness

Неделя 9-ти Април 12:00 – 13:00

Зумба е групова кардио тренировка,основана на танци, създадена от колумбийския танцьор и хореограф Алберто „Бето“ Перез през 90-те години на ХХ век. Зумба съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Най-често зумба хореографиите включват движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и бойни изкуства, които често се изпълняват заедно с клекове и удари. Популярността на зумба нараства много бързо през последните години, като близо 14 милиона души от повече от 151 страни посещават седмични зумба класове.

Тае Бо

Неделя 9-ти Април 13:00 – 14:00

Тае Бо съчетава бойни изкуства, бокс и танцови движения в забързан ритъм. Воден от ритъма на музика, това е високо интензивна тренировка предназначена да забърза сърдечната честота, така че да имате потенциала да изгорите много калории (между 600-1200). Изгарянето на определен брой калории зависи от няколко променливи -вашето тегло и интензивността на усилията ви. В Тае Бо участниците удрят като боксьори, ритат като майстор по бойни изкуства и се движат като танцьори. Комбинацията от тези фитнес жанрове в една тренировка означава, че всички мускули на тялото работят. Колкото повече мускули използвате в една тренировка, толкова повече калории ще изгорите.

Народни танци за деца

Неделя 9-ти Април 15:00 – 15:30

Танците са любимо занимание на малки и големи. Чрез народните танци децата развиват своята артистичност, фантазия и импровизация и едновременно с това да се запознаят с българските народни танци, музика и песни. Имат възможността да научат основни стъпки и хорца, да развият чувството си за ритъм и ориентация и истински да се забавляват.

Латино танци за деца

Неделя 9-ти Април 15:30 – 16:00

Танците са любимо занимнание на малки и големи. Ако имате деца, може би се чудите какъв е най-добрият начин те да насочат правилно своята привидно безгранична енергия. Уроците по танци са подходящи за деца от всички възрасти и са един забавен и чудесен начин малките палавници да придобият чувство за ритъм, любов към музиката и да намерят нови приятели. Освен всичко споменато, заниманията с този вид изкуство крият още много ползи за развитието на вашето дете.

Хип Хоп танц за деца

Неделя 9-ти Април 16:00 – 16:30

Танците са любимо занимание на малки и големи. Ако имате деца, може би се чудите какъв е най-добрият начин те да насочат правилно своята привидно безгранична енергия. Хип-хоп танците по същество са разработени от танцьори, които танцуват в свободен стил и създават свои собствени танци, състоящи се от уникални движения без строго определен ред. Хип Хоп танците са много забавни и интересни за децата, и те се отдават на това занимание с огромно желание. Те са една чудесна физическа активност, която изисква много движение. Децата придобиват увереност чрез усвояване на бързи и разнообразни движения и чрез запаметяването на конкретна хореография, като същевременно се подобрява тяхната координация, баланс и ловкост. Ритъмът на музиката също може да помогне за намаляване на хроничната умора и стрес, както и да увеличи самочувствието и увереността.

Визитка

Dance Station е танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова през септември 2014 г., с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците. Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият по иновативен начин танцовото изкуство в България. Танцовите образователни програми на училището са насочени към деца, младежи и възрастни, като всеки стил има специфична разработена програма. Програмите на танцовото училище целят да развиват естетическата танцова култура и умения на младите хора. Да осигурява възможност за богати и разнообразни танцови изяви и участия и да допринася за цялостното образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.

Контакти

http://dancestation.bg/
Телефон за връзка: 0895 767 072