Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Аида Марковска – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 12:00 - 12:45

Визитка

Аида Марковска е холистичен терапевт и преподавател, мотивационен оратор, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти. Рейки учител и преподавател в повече от десет различни енергийни и езотерични системи, Аида може да бъде ценен съветник и да ви даде различна и необичайна визия и решения за вашите житейски предизвикателства.

Аида Марковска има широка обществена дейност. Тя е в екипа на организаторите на Фестивала на здравословия живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г. и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015 г. Често можете да я срещнете на фестивалите “Здравей, Здраве!” в цялата страна, където изнася лекции и сказки по различни теми.

Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г. и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в България.

Тя е лектор на ежегодните международни Рейки конференции в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен, член на Духовна академия на мистериите „Мадара“, основател и председател на СНЦ „Клуб Рейки в Пловдив“ под чиято егида преминават значителна част от инициативите в Пловдив.

Аида Марковска е родов и холистичен терапевт, основател на Школата по родова терапия „Задругата на родонавтите“ . Повече от десетилетие проучва българските родове и е създател на система за терапия, базирана на българско родово знание.

 

Тема

Родовите травми – как да проучим своя род?

Проучването на рода в детайли носи знанието за родовите травми, които въздействат върху живота ни. Аида ще разкаже как е най-добре да направим това и какви травми може да открием чрез такова проучване на рода.

 

Контакт

  • E-mail: adi@boss.bg
  • Skype: aida_69
  • Сайт: www.aida.bg
  • Телефон: 088 8 727094

Детайли

Дата:
20/05/2023
Час:
12:00 - 12:45

Място

КИНО ЗАЛА 1
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial