Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Арина Караиванова – Здравей Здраве 2023

21/05/2023 @ 12:00 - 12:45

Визитка

Представя Арина Христова Караиванова – български екскурзовод

ИГРИ НА ДУХА е културно-исторически и практически проект от сценариен тип. С това понятие се означават всички онези пътувания по местата на историческата памет, които не оставят ума в покой и всячески издигат духа към по-високите вибрации.

Проектът ИГРИ НА ДУХА обединява туризма с психологията, като създава цялостна сюжетна линия на пътешествието. В него участниците стават главните герои на своята история,  проводници и тълкуватели са на послания, символи и кодове, и всичко това, спазвайки само правилата на играта. Така, психологическите практики излизат от рамките на настолните игри и през осъзнатите пътувания намират вълнуващия фон на свещените топоси и местата на историческата силата.

 

Практика

Игри на Духа

ИГРИ НА ДУХА ще представи една от темите си – „Пътеката на желанията“. Това ще бъде кратка симулация на ИгроШествие, в което ще се включат части от сюжетната линия и няколко от прилежащите към сценария  психологически игри. Едновременно с това, публиката ще разбере, как близки до Пловдив туристически места могат да се превърнат в едно осъзнато пътешествие към себе си през природния и културно-историческия фон на региона.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Арина Христова Караиванова
  • Град: Пловдив
  • Телефон за контакт: 0878 31 08 31
  • Сайт: igrinaduha.com
  • ФБ страница: Arina Hristova; Игри на Духа

Details

Date:
21/05/2023
Time:
12:00 - 12:45

Venue

ЗАЛА 4 – ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Пловдив, + Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial