Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Българска Фалун Дафа Асоциация – Здравей Здраве 2024

май 18 @ 10:00 - май 19 @ 13:00

Визитка

Няма конкретен водещ на работилницата. Разполагаме с няколко майсторки на лотоси-оригами, които са нашите доброволки, помагащи на децата и хората да изработят свой собствен лотос-оригами.

Катя и Таня Калфови и Керка Кунчева от Пловдив са практикуващи Фалун Дафа, разпространяващи посланието за надежда на „Венчелистчетата на мира“. Те ще научат всеки да сътвори нежен лотосов цвят от хартия и ще представят една вълшебна приказка – „Приказка за лотоса“, която разказва как трите принципа: Истинност Доброта и Търпение могат да приближат вътрешния и външния свят на всеки един от нас към красотата на светлината.

 

 

Арт Работилница

Работилничка за Лотоси-оригами

„Венчелистчетата на мира“ разпръскват мощното послание на Истинността, Добротата и Търпението. Инициативата възниква в Бризбейн, Австралия. Посланикът  ѝ е Джейн Дай, чието семейство посещава Китай след раждането на дъщеричката Фаду. Бащата, практикуващ Фалун Дафа, не разбира защо след 20 юли практиката е забранена и пише писмо до властите, в което обяснява ползите от нея. Скоро полицаи на ККП нахлуват в дома им и го отвеждат в затвора, където е изтезаван заради вярата си и умира.

„Petals of Peace“ стартира през 2003 г. и обикаля света. Към лотосите, с помощта на мъниста, често е прикрепена картичка с информация за преследването на Фалун Дафа, както и за самата практика.

NB: Работилничката е  полудневна и за двата дни

 

Контакт

  • Лице за контакт: Керка  Кунчева
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0887 868309
  • E-mail: kerivideva@gmail.com
  • FB: FalunDafaBulgaria
  • Сайт: bg.falundafa.org; bg.clearharmony.net; bg.faluninfo.net

Details

Start:
май 18 @ 10:00
End:
май 19 @ 13:00

Venue

АРТ РАБОТИЛНИЦИ 2 – Зала „Лъки Кидс“
Дом на науката и техниката, ул. Гладстон 1
Пловдив, 4000 Bulgaria
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial