Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Венета Крумова / ПКИ – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 16:15 - 17:00

Визитка

Венета Крумова е сертифициран йога преподавател (200 часа към Yoga Alliance) и води редовни класове в Пловдивски Културен Институт. Започва да практикува йога преди 9 години, като задълбочава интереса и практиката си чрез обучения и опознаване на различни стилове. От скоро се впуска и в магията на преподаването и споделянето с други йога ентусиасти като нея. 

„Чрез йога се връщаме обратно навътре към себе си, успокояваме ума, наслаждaваме се и осъзнаваме момента тук и сега, заздравяваме тялото, за да се чувстваме по-добре в кожата си и да сме по-полезни на себе си и всички около нас. Искам да помогна на повече хора да усетят това, което усещам аз. Да практикуваме йога заедно!“

 

Практика

Йога и релаксация с Венета

Заздравете мускулатурата на цялото си тяло, огъвкавете ставите и релаксирайте своя ум чрез бавни и контролиани движения, съчетани със собствения ви дъх. Класът е подходящ както за напълно начинаещи, така и за по-напреднали в своята йога практика.

По време на практиката по деликатен, но осъзнат начин ще се научите да синхронизирате дъх с флуидни движения и медитация с достатъчно време за изследване и задържане на всяка една поза. Това ще спомогне за правилното и дълбокото им изпълнение, като ще култивира осъзнаване на тялото, вътрешна сила и отпускане.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Венета Крумова
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0895463640
  • Сайт: pki.bg/classes/veni-yoga-pki/

Details

Date:
20/05/2023
Time:
16:15 - 17:00

Venue

ЗАЛА 4 – ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Пловдив, + Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial