Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Гергана Радович – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 10:00 - 10:45

Визитка

Гергана Радович е холистичен терапевт и специалист по съня. Помага на мениджъри и лидери на средно и високо управленско ниво да повишат концентрацията и ефективността си като подобрят качеството на своя сън. Има 15-годишен опит като авиационен инструктор на пилоти и технически персонал в областта на управление на съня, умората и стреса.  

Гергана дълбоко вярва в единството между ум, душа и тяло и начинът ѝ на работа отразява това. Автор на книгата „Фабрика за сън“ и Дневника на съня към нея. Създател на „Холистична академия за сън“, програма, която помага на заетите хора да открият мечтания сън. 

Член е на няколко международни организации в сферата на съня и енергийната психология. 

 

Тема

Фабрика за сън

Важно ли е да спите поне 8 часа? Кое е по-значимо – количеството или качеството на съня? Как да разберете дали се наспивате достатъчно? 

Статистиката сочи, че поне трима на всеки десет човека в активна възраст не спят достатъчно. Ако сте сред устремените и фокусирани хора, които преследват целите си, вероятността да не си набавяте достатъчно пълноценен сън, е значителна.  

Ако изпитвате проблеми със съня, може би вече сте опитали доста неща и вероятно повечето от тях са имали ефект… за малко. Има обаче още едно нещо, на което вероятно не сте обърнали внимание, и тази лекция ще ви покаже кое е то и как да се справите с него чрез лесно приложими инструменти и ясен план за действие.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Гергана Радович
  • E-мейл: gerganaradovich@gmail.com
  • Сайт: www.enepsy.bg 
  • FB: enepsy

Details

Date:
20/05/2023
Time:
10:00 - 10:45

Venue

КИНО ЗАЛА 1
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial