Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Д-р Емилия Караславова – Здравей Здраве 2023

21/05/2023 @ 11:00 - 11:45

Визитка

Д-р Емилия Караславова – Доброджалийска, дм е завършила медицина в МУ – Пловдив. Лекар е с две специалности и квалификация по Медицинска Биостатистика. Работи интензивно в научно-изследователски направления, свързани с почти всички медицински специалности, както и в областта на биология, спорт, социология, хранене, психология и др. Акцент в дейността й е върху дейности, демонстриращи по безспорен научен начин зависимостите между трудно доказуеми енергийни въздействия върху организма и клиничните резултати. Д-р Караславова, дм има над 170 публикации в реферирани списания (и десетки в списания с Импакт Фактор), като повечето са в международни списания. Защитила е научна дисертация и е Доктор по медицина. Управител е на „БИОМЕДИЦИНСКИ АНАЛИЗИ“ ЕООД, гр. Пловдив.

 

Тема

Биофизични аспекти на организма като квантов и етерен израз на състоянието на здраве, болест и възможност за развитие. Квантовата геометрия и механика в организма при здраве и болест. (Променената квантова реалност и приспособяване)

Анализ на конкуренцията между биоелектричната и биохимичната енергия за доставка на Общата енергия в организма. Нашата същност. Принципите на работа на биоелектричните „вериги“ в организма. Квантовите закони в човешки организъм, как се проявяват при здрав и болен организъм и може ли да модулираме нашите способности. Възможности за увеличаване и преструктуриране на използваните източници на енергия в организма. Приспособяване към променената квантова реалност. Пример за квантова и етерна диагностика и мултиспектърно лечение с високи технологии (съчетани с личните характеристики на въздействащия/терапевтиращия), преодоляващи огромни разстояния без загуба и промяна в предаваната информация.

 

Контакт

  • Лице за контакт: д-р Емилия Караславова
  • Телефон: 0896 651-274
  • E-мейл: e_karaslavova@yahoo.com
  • FB: Emiliya Karaslavova

Details

Date:
21/05/2023
Time:
11:00 - 11:45

Venue

ЗАЛА 2
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial