Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ирена Чакърова – Здравей Здраве 2024

май 18 @ 16:15 - 18:00

Визитка

Ирена Чакърова, водещ на Biodanza®. Училище: Ecole Biodanza Mediterranée, Ница.

През 2013 търсенето на хармония и стремежът да усетя радостта от живота ме заведоха във Франция. Там попаднах на Biodanza®, влюбих се веднага и имах възможност да завърша тригодишното училище за водещи. 

Водя редовни часове в София.

Biodanza те изпълва с енергия, събужда детето в теб, чувстваш се пълен с живот. Внася лекота и непринуденост в отношенията ти с другите.

 

Практика

Biodanza® с Ирена

Как да постигнем синхрон между емоции, мисли и действия за да сме в мир със себе си и да се радваме на живота?

Емоциите, чувствата и настроенията са наши съюзници. Те съдържат изключително ценно послание, те ни казват какви потребности имаме и за какво да се погрижим за да имаме щастлив и изпълнен с любов живот.

Когато има разминаване между това, което мислим; това, което чувстваме и това, което предприемаме като действие, има опасност да стигнем до болести, депресия, прегаряне. Вътрешното разединение ни пречи да вървим хармонично и с лекота по пътя си.

Основна цел на Biodanza е постигане на съгласуваност между всички измерения на нашата същност – тяло, емоции, мисли, духовност. Тази цялостност ни позволява да правим житейски избори, които отговарят на истинските ни желания и е източник на радост и вътрешен мир.

Чрез едно преживяване на удоволствие и радост.

Ще тръгнем на пътешествие през нашата симпатикова (действие) и парасимпатикова (почивка) системи. Този преход от едно състояние на съзнанието към друго ни води до разширяване на съзнанието, към нов начин за възприемане и разбиране на света (вътрешен и външен). Позволява ни да придадем по-богат смисъл на емоциите и живота си.

Biodanza® е холистичен подход към човешкото здраве, който се основава на лечебната сила на движението, музиката и свързването между хората. В подкрепяща среда участниците имат възможност да се изразят без страх от оценка, да преоткрият спонтанността и мекотата към себе си. 

Няма заучаване на стъпки, практиката е достъпна за всеки (възрастен). Има кратка въвеждаща (теоретична) част и танцувална част.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Ирена Чакърова
  • Град:  София
  • Телефон: 0895706072
  • Сайт: biodanza-irena.com 
  • FB: Биоданза с Ирена 

Details

Date:
май 18
Time:
16:15 - 18:00

Venue

ЗАЛА ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Гладстон 1
Пловдив, 4000 България
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial