Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Комплекс СИ2ЛА/ Цанислава Георгиева – Здравей Здраве 2022

05/06/2022 @ 15:30 - 16:15

Визитка

Цани e Каратека с 17 годишен опит. Тя  е и част от националният отбор за 2008г. Лицензиран групов инструктор и сертифициран Пилатес инструктор. Води крайна фаза от обучение за мастър треньор по програмата Флетчер Пилатес. Зад гърба си има множество сертифицирани обучения по Functional training, Functional step. Обучена е в програмите Pump, Combat и Flow. и много други. Обученията са й проведени приу най-добрите и известни имена в Европа и България.

 

Практика

Пилатес с Цани

Pilates е метод за упражнения, който набляга на балансираното развитие на тялото чрез придобиване на сила, гъвкавост и усет, които подпомагат ефикасните и красиви движения. 

Фокусът на упражненията е върху укрепването на коремната област, увеличаване на мускулната сила и тонус, постигане на психическо равновесие и подобряване на цялостната координация, баланс и гъвкавост. Една от основните причини, поради които ежедневните упражнения са толкова добре приети, е фактът, че те подпомагат мускулния тонус и водят до постигане на естетическа фигура и външен вид. Фитнес програма Пилатес се базира на 6 основни принципа: центриране, контрол, точност, концентрация, дишане и плавност. Явна е приликата с други типове упражнения, като например йога и тай-чи. 

 

Контакт

  • Лице за контакт: Ивона Маринова
  • Град: Пловдив
  • Телефон за контакт: 0878 799 987
  • Сайт: www.complexsila.com
  • ФБ страница: complexsila

Детайли

Дата:
05/06/2022
Час:
15:30 - 16:15

Място

Локация 3 – Йога и медитации
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial