Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Лили Камбурова / СИ`ЛА – Здравей Здраве 2024

май 18 @ 15:15 - 16:00

Визитка

Лили е сертифициран треньор по групови занимание към Американската асоциация за фитнес (ACE). Има повече от 12 години опит като групов инструктор и е изпробвала всякакви различни стилове. 

От Тае-Бо и Пилатес през Kangoo Jumps и Степ Аеробика, докато открива своята страст високо интензивните интервални тренировки (HIIT & Tabata). Но с годините разбира, че не може само да блъскаш, трябва и да се грижиш за тялото си и да възстановяваш. Затова завършва курс по mobility и се впуска в дебрите на неограниченото движение на човешкото тяло.

 

Практика

Мобилност / Mobility training

Мобилността е ключов елемент за поддържане на здравето и функционалността на тялото. Тя включва способността на ставите да се движат свободно и ефективно в рамките на техните функционални граници. За подобрение на мобилността във врата е важно да се обръща внимание на облекчаване на болките и увеличаване на диапазона на движение. Гръбнакът изисква работа в основните позиции за поддържане на здраве и подвижност. Рамената могат да страдат от болка, затова е важно да се насърчава правилното натоварване, което увеличава тяхната сила и капацитет. Китките се нуждаят от прогресивно натоварване, за да станат по-силни. Мобилността в таза е от съществено значение за цялостната походка и стабилност. При коленете трябва да се акцентира на основните аспекти при болка, а мобилните и гъвкави глезени се постигат чрез правилно и последователно натоварване. Накрая, подобряването на стъпалата е фундаментално за правилната поставка и баланс на тялото, което подрежда всичко отдолу нагоре. Всеки аспект от мобилността допринася за по-добро здраве и повишена функционалност в ежедневието.

 

Контакт

  •      Телефон: 0889882026
  •      e-mail: lilli.koleva@gmail.com
  •      IG: lily_kambourova
  •      FB: Lily Kambourova Fit 

Details

Date:
май 18
Time:
15:15 - 16:00

Venue

ЗАЛА ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Гладстон 1
Пловдив, 4000 България
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial