Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Любов Миронова /среща-дискусия – Здравей Здраве 2023

21/05/2023 @ 16:15 - 18:00

Визитка

Любов Миронова участва във фестивала „Здравей, здраве!“ в качеството си на визионер за промяна на образователната система, педагог, автор на книги.

Повече от 15 години провежда обучения на учители в цялата страна. През годините разписва Озарена педагогика.

Основател и водещ на Училище за съзнателни родители. Автор на книгата „Пътеводител в света на приказките – как да подберем и поднесем приказка на деца от 0 до 12“. Автор на поредицата приказки за Бонбончо. През годините създава програма за развиване качествата на ума на деца, както и програма за възпитание на децата в добродетели.

 

Среща-дискусия

Визионерска среща за промяна на образователната система

В тази среща, в проверен през годините формат, всеки участник ще сподели възгледи, визия за промяна на образователната система. Смисъл на срещата е да погледнем отвъд статуквото към бъдещето през нуждите на децата. Подходяща е за хора с идеи, хора търсещи възможности за промяна, хора, които имат проблеми в системата, но нямат думи да ги назоват. За да има промяна в образованието, не трябват промени на кадри, а трябва промяна на системата. От своя страна за да се промени системата е необходима критична маса от хора да е надникнала отвъд. Ако сте любопитни, заповядайте.

 

Контакт

  • Сайт: LMironova.com
  • FB: LyubovMironovaEducation

Детайли

Дата:
21/05/2023
Час:
16:15 - 18:00

Място

ЗАЛА 2
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial