Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Любомир Розенщайн – Здравей Здраве 2024

май 18 @ 10:00 - 10:45

 Визитка

Любомир Розенщайн е доайенът на Невролингвистичното програмиране (НЛП) и на аудиопрограмите с хипноза и водени медитации в България. През 1995 г. създава Институт за личностно развитие и провежда първите обучения по НЛП и хипноза. През 2006 година основава Радио за личностно развитие ChangeWire, което се обръща директно към подсъзнанието с програми, вече чути близо два милиона пъти. Автор е на книги, статии, дискове и многобройни семинари, курсове и тренинги за постигане на вътрешно равновесие, свобода и спокойствие.

 

Тема

Изграждане на ментални прегради пред  тревогата, страха, паниката и депресията

Страховите неврози, паническите атаки и депресията се превръщат в последно време буквално в епидемия. Според СЗО депресията още през следващата година ще се окаже  второ по значимост заболяване. И ако за България по редици причини точни цифри за обхвата на тази напаст не съществуват, то рядко ще се намери някой, който да няма поне в кръга на познатите си човек, страдащ от пристъпи на страх, паника или депресия.

Много фактори от днешното всекидневие предизвикват несъзнатото преминаване на онази граница, отвъд която започва неконтролируемата промяна на биохимични процеси,  наричана психично разстройство. Стигне ли се дотам, вече е късно за много неща. Но в повечето случаи имаме преди това избора да не си позволим да преминем границата. Да осъзнаем какво и защо се случва с мозъка ни и да поведем мислите си, а с тях и целия организъм в друга посока. Да продължим да живеем, наместо да се подадем изцяло на така трудно овладяемия прилив на разрушителните емоции.

 

Контакт

  •      Имейл: changewire@yahoo.com
  •      Сайт:    changewire.info,   radio.changewire.info
  •      FB: Любомир Розенщайн
  •      Youtube :  changewire

Details

Date:
май 18
Time:
10:00 - 10:45

Venue

КИНО ЗАЛА 1
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial