Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Мариана Кирезиева и Радост Калушева – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 14:00 - 21/05/2023 @ 17:00

Визитка

Мариана Кирезиева
Любознателен, творчески и откривателски дух. Артист и мистик по душа. Обичам изкуството във всичките му форми. Част съм от любителска трупа към театър Нокс. Арт терапевт, фасилитатор на семейни констелации, завършила съм Института за терапия и експресивни изкуства – София.
За мен истинското творчество е проявление на духа, то е начин да осъзнаем вътрешния си свят, като дадем пространство на затворени емоции и чувства, а когато има осъзнаване и преживяване, има и трансформация, лекуване.

 

Радост Калушева

Психолог, арт терапевт и фасилитатор по семейни констелации. Обучавала съм се  в Нов български университет и в Института за терапия и експресивни изкуства, София. Имам дългогодишен опит с различни медитативни практики, които използвам в терапевтичния си подход. В работата си съм посветена да подкрепя финото вътрешно движение на разширение и присъствие. Вярвам, че истинската трансформация се случва когато се отворим да приемем себе си и сегашния момент без възражения.

За мен това, което лекува, винаги е настоящето. Ролята на терапевта е да успее да върне клиента в пространството на тук и сега, където лечението може да се случи.

 

Арт Работилница

Арт работилничка за себеизследване и вдъхновение

 

Арт терапията ни отвежда на едно вълнуващо пътуване към себе си, помага ни да се свържем с твореца вътре в нас, така че не просто да надскочим вътрешните си ограничения, но и да се научим да присъстваме повече в настоящето. Чрез изкуството ние можем свободно да изследваме дълбините на несъзнаваното, да изразим дори това, което думите не успяват, да си позволим простор и разширение.

На арт работилничката ще се изследваме чрез кратки арт терапевтични упражнения връзката с нас самите, с чувствата, стремежите и мечтите си, ще се свързваме с вътрешните си ресурси и ще открием как да внесем повече творчество и радост в живота си.

NB: Подходяща е за деца и възрастни.

NB: Работилницата е полудневна за събота и неделя следобед

 

Контакт

  • Лице за контакт: Мариана Кирезиева / Радост Калушева
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0897812559 / 0876589948
  • FB: radost.healingarts

Details

Start:
20/05/2023 @ 14:00
End:
21/05/2023 @ 17:00

Venue

АРТ РАБОТИЛНИЦИ 1
Градска градина, Виенски павилион
Пловдив, 4000
+ Google Map
View Venue Website
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial