Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Мариана Мръвкова / Здраве от Природата – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 12:00 - 12:45

Визитка

Мариана Мръвкова е специалист в областите: Педагогическа психология, Енергийна психология, Арт терапия и приложни изкуства, Рейки лечител и Йога инструктор, специалист по източни масажи и терапия с Прана енергия. 

Работи по метода на Психотелесната терапия. Тя е управител на Фън Шуй Академия България.

Мариана Мръвкова се занимава с изработване на специални индивидуални Фън Шуй  амулети и талисмани. Тяхното създаване е съобразено изцяло с нуждите на клиента. Те могат да бъдат предназначени за закрила и защита или за активация на даден житейски аспект – здраве, пари, любов, деца. 

Мариана Мръвкова е управител на Фън шуй Академия България. Тя заедно със създателя на Академията Цветозар Мръвков, обучават благотворително бъдещи архитекти, дизайнери,брокери, художници в древното познание Фън Шуй. За тази благотворителна дейност Мариана Мръвкова получи наградата „Бизнес дама на 2022 година“ в категорията Фън Шуй.

Фън Шуй Академия” – България е основана като свободно сдружение на специалисти в различни области на човешкото знание.
Основатели на Академията са фън шуй консултантите Цветозар Мръвков, Фън Шуй и Мариана Мръвкова.

Създаването на „Фън Шуй Академия” е плод на упорита работа и е продиктувано от желанието да се помогне в обединяването на хората, занимаващи се професионално с Фън Шуй и други духовни и приложни източни школи в България. 

 

В момента Академията може да се похвали, че разполага със специалисти в сферата на Фън Шуй, Минералотерапия, Ароматерапия, Психотерапия, Хомеопатия, Рейки.

Фън Шуй Академия” организира серия от курсове и семинари, групирани в летен и зимен семестър, като за любители,така и за професионалисти.

Нашата цел е чрез Фън Шуй консултации, амулети и талисмани да Ви помогнем в правилната подредба на дома или офиса спрямо правилата на Фън Шуй. Така Вие ще привлечете към себе си Изобилието, Късмета и Любовта, а всичко около вас ще се случва по най-добрия начин.

Фън шуй може да промени живота ви и нещата да се подредят така, както би трябвало да бъдат, а именно в ритъма на Вселенската Хармония.

Създадохме Фън Шуй Академия, за да можем да Ви бъдем полезни не само в подредбата на дома, но и да се погрижим за Вашето физическо и душевно здраве и равновесие. 

Във нашата Академия работят специалисти, които могат да ви предложат холистичен подход към решаването на всеки проблем без лекарства и медикаменти.

 

Тема

Пътят на изцелението – ИН и ЯН – ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА

 

 

Разказ за пътя на оздравяване след инсулт с природни средства.

Ще разберете колко достъпно и бързо е оздравяването с Биорезонанс.

Ще научите за силата на българските кристали при лечение на тежки заболявания.

Ще чуете как кристалотерапията се допълва и подсилва от етеричните масла и върши чудеса със здравето на всеки, когато се прилагат по правилни протоколи върху меридианите и акопунктурните точки на човешкото тяло/познанията ,които отново имаме от Китайската медицина/.

В лекцията ще чуете преживяната история на човек, обучавал българи в китайската наука за хармония на човека и пространството ФЪН ШУЙ и ВСЕЛЕНСКАТА благодарност на КИТАЙ, връщайки му живота с две храни, живеещи само там, даващи баланса на живота, а именно ИН -ЯН на природата-БОРОВИЯТ ПРАЩЕЦ и БАМБУКА.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Мариана Мръвкова
  • Телефон: 08762 030 76
  • E-мейл: milieva2021@gmail.com
  • Сайт: FENG-SHUIBG.CO
  • FB: MARIANA Ilieva

Details

Date:
20/05/2023
Time:
12:00 - 12:45

Venue

ЗАЛА 3 – Презентации
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial