Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Мария Германова – Здравей Здраве 2024

май 19 @ 11:00 - 11:45

Визитка

Мария Германова е енергиен терапевт, специализиран в областта на емоциите, като съчетава различни методи като пранично лечение, емоционален код, лечение на поколенията и клетъчно лечение. Живяла е в Италия и Швейцария повече от 20 години, където е научила всички тези техники и сега се връща в България, за да ги разпространява.

 

 

 

 

Тема

Как цветовете влияят на емоциите и възприятието ни за другите

Анализът на цветовете се занимава със връзката между цветовете и нашите емоции, както и с това как те влияят на възприятието ни за другите. Цветовете притежават забележителната способност да предизвикват чувства и настроения, като оказват влияние върху
психологическото ни състояние и поведение. Топлите нюанси като червеното могат да предизвикат страст и енергия, докато по-хладните тонове като синьото предизвикват спокойствие и тишина. Разбирането на психологията на цветовете може да ни помогне да общуваме ефективно и да правим благоприятни впечатления. В този урок ще навлезем в психологията на цветовете и чрез практическа демонстрация ще видим как цветовете ни въздействат на различни нива.

 

Контакт

  •      Телефон: 0888 27 12 93
  •      e-mail: infokorenite@gmail.com
  •      Сайт:    korenite.com
  •      FB: Korenite

Details

Date:
май 19
Time:
11:00 - 11:45

Venue

МАЛКА КИНО ЗАЛА
Гладстон 1
Пловдив, 4000 България
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial