Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Мая Личева / Функционална тренировка с пудовки/kettlebells – Здравей Здраве 2024

май 19 @ 10:00 - 10:45

Визитка

Казвам се Мая Личева и движението е важна част от моя живот. Занимавам се с функционални тренировки ориентирани към работа със собствено тегло и свободни тежести. Стремя се да помагам на хората да се движат по-добре, по-често, да развиват своите сила и мобилност, да поддържат добро ниво на техническа грамотност и надграждат своите умения. Вярвам, че движението е път към здраве, устойчивост и психофизическо развитие. 

Работя с хора повече от 10 години, през последните 5 години специализирам в областта на тренировките с пудовки/kettlebells, а вече повече от година съм част от Strong First, школата за сила на Павел Цацулин. За мен това е огромно пътуване, което ми дава безкрайни знания, физическа и психическа сила и подкрепя предпочитанията ми. Тренирам със страст и уважение към всеки детайл, допринасящ за качеството на движението, безопасността и ефективността на тренировъчния процес. Влагам същата страст и се фокусирам върху техниката в обучението на ентусиастите и треньорите, с които работя.

Предоставям обучение, функционални тренировки и консултации, като насърчавам дългосрочните положителни трансформации чрез качество и преданост към движението.

Сертифициран SFG Kettlebell, SFB Bodyweight инструктор, сертифициран Animal Flow инструктор.

 

Практика

Функционална тренировка с пудовки/kettlebells

Тренировката ще включва обучителни елементи и прогресии във фундаментални движения с пудовки. Подходяща е за всеки желаещ да тренира добре, да се натовари ефективно и да се позабавлява сред себеподобни. Тренировката е ориентирана към сила, мобилност, стабилност, координация и разбира се към правилна употреба на собственото ни тяло и свободните тежести.

Ако имате нужда от помощ да подобрите техниката си, да програмирате ефективно тренировката си или просто искате да започнете своето фитнес пътуване по правилния начин, заповядайте да тренираме заедно на Здравей, Здраве!

 

Контакт

  • Лице за контакт: Мая Личева
  • Телефон: 0878616450
  • e-mail: maya.licheva2@gmail.com
  • FB: Maya Licheva Movement&Kettlebell 

Details

Date:
май 19
Time:
10:00 - 10:45

Venue

СПОРТ В ПАРКА
Градска градина, до Виенски павилион
Пловдив, 4000 Bulgaria
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial