Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Мая Личева / Animal Flow INTRO практика – Здравей Здраве 2024

май 18 @ 14:15 - 15:00

Визитка

Казвам се Мая Личева и движението е важна част от моя живот. Занимавам се с функционални тренировки ориентирани към работа със собствено тегло и свободни тежести. Стремя се да помагам на хората да се движат по-добре, по-често, да развиват своите сила и мобилност, да поддържат добро ниво на техническа грамотност и надграждат своите умения. Вярвам, че движението е път към здраве, устойчивост и психофизическо развитие. 

Предоставям обучение, функционални тренировки и консултации, като насърчавам дългосрочните положителни трансформации чрез качество и преданост към движението.

Сертифициран SFG Kettlebell, SFB Bodyweight инструктор, сертифициран Animal Flow инструктор.

 

Практика

Animal Flow INTRO практика

Animal flow е различен, нетрадиционен пример за функционална тренировка, съчетаващ различни стилове на трениране: гимнастика, бойни изкуства, йога, паркур, брейк и животински движения. Това е тренировъчна практика единствено със собствено тяло, като движенията са основно на земя.

Практикуването на Animal flow развива и подобрява силата, гъвкавостта, мобилността, стабилността, ориентацията в пространството и координацията на трениращите независимо от фитнес нивото им.

Animal Flow практиката включва локомотивни форми на предвижване, основни движения в функционална посока, и черешката разбира се – създаването на флоу подходящ за трениращия и уменията му към момента. 

Аnimal Flow спомага за приятна атлетична визия, но по- важното е, че ни приучава умело да се движим в пространството и да се чувстваме добре в собствените си тела. 

Аnimal Flow класът е подходящ както за хора с опит в различни стилове трениране, така и за напълно начинаещи. С опит или напълно начинаещ – в залата има място за теб, започваме всичко от A, B и C. 

 

Контакт

  • Лице за контакт: Мая Личева
  • Телефон: 0878616450
  • e-mail: maya.licheva2@gmail.com
  • FB: Maya Licheva Movement&Kettlebell 

Details

Date:
май 18
Time:
14:15 - 15:00

Venue

ЗАЛА ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Гладстон 1
Пловдив, 4000 България
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial